Közgyűlést szervezünk a Teniszezőknek!

A gyűlés tárgya a budapesti csapatbajnokság és a téli leállás

Gyopár András - 2017. február 21.

Kedves Sporttársak!

2017.03.02. csütörtök este 19.00 órai kezdettel a Nagytarcsai Grundra a büfébe a teniszpálya használóinak, a teniszt kedvelő barátainknak a tenisz szakosztály tagjainak közgyűlést hívunk össze. A közgyűlés elsődleges apropója a budapesti csapatbajnokság, illetve a téli leállással kapcsolatos.

Döntenünk kell, hogy akarunk-e, illetve ki tudunk-e állítani egy csapatot aki hat egyes és 3 páros mérkőzést le tud játszani egy-egy alkalommal. Mindenki sportkedvelőt kérünk, hogy gondolkodjon el arról, hogy szeretne-e ebben részt venni? 12 játékosra lenne szükség a nevezéshez, melyről a verseny jelentkezés hírünkben olvashatnak bővebben.

A változó körülmények miatt a sátor üzemeltetése a jelen fűtési rendszer mellett anyagilag kivitelezhetetlen, ezért a téli időszakra a pályát legnagyobb sajnálatunkra nem helyezhetjük üzembe. Akik a téli használathoz a bérleti díjat befizették, de nem tudtak teniszezni, kérjük türelmüket: A tavaszi szezonban, a szabadtéri pálya használat során a befizetett összegeket leteniszezhetik! Március 15-20. környékén már szabadtéri üzemeltetésre be lehet indítani a teniszpályáinkat, a pontos időpontról a közgyűlésen egyeztetünk, valamint weblapunk hírei közt szolgálunk tájékoztatással.

Gyopár András,
kapcsolattartó